2015-11-13 01:27:45• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Termékeny nap vár önre

Napi horoszkóp november 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars már a Mérleg jegyében áll, és szembe került a Kos jegyével. Elégedetlenné válik önmagával szemben, valamilyen váratlan esemény, vagy egy kellemetlen hír annyira felizgathatja, hogy alig lesz képes arra, hogy a kínos gondolatokat elfelejtse. Tegye le a gondokkal teli táskát, és hagyja ott a sarkon!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Eléggé kellemetlenné válhat az időjárás, és ön most hajlamosabb a megfázásra. Ügyeljen az egészségére, de ha mégis orvoshoz kell mennie, fogadja meg a tanácsát, és vigyázzon a torkára.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz szembenállása arra inti önt, hogy figyeljen jobban az egészségére, ha dohányzik, akkor szokjon le róla, ha mozgásszegény életet él, akkor kezdjen el sportolni, ha túl sok húst fogyaszt, akkor térjen át a zöldségből készült ételek fogyasztására.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nap a Skorpió jegyében áll, és ez önre is kedvezően hat. Gyorsan és okosan dönt a vitás kérdésekben, helyesen ítéli meg a családi problémákat is. Szorgalmas és kitartó tud lenni a munkájában.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Nyilas jegyében áll együtt a Szaturnusszal. Sok pénzre van szüksége, és ekkora összeget csak úgy lehet megszerezni, ha kockázatot vállal... Gondolja át alaposan, mielőtt bármilyen üzletbe belevágna, kérje ki hozzáértő emberek tanácsát. Higgyen abban, hogy sikerülni fog, mert nem lehet másként.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Aki olyan színvonalon és annyit dolgozik, mint ön, az sokra viheti - legalábbis így gondolják azok, akik irigylik az ön tehetségét. Komolyabb pénzjutalomban is részesülhet most. Épp jókor jön majd ez az összeg!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nem lehet oka a panaszra. Minden rendben van ön körül. Nincs tartozása, ha lenne is, az nem nagy összeg, sőt némi készpénzt is sikerül megtakarítania. Ennek ellenére ön mégis elégedetlen... Próbáljon meg minél többet pihenni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Merkúr együtt áll a Nappal a Skorpió jegyében. Muszáj valakivel megbeszélnie a problémáit. Ha kibeszéli a gondokat, csökkenni fog a belső feszültség, amiket okoztak. Ön nagyszerűen választ barátokat, hívja fel az egyiket!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Hiába tartozik a Nyilas jegye a változó minőséghez, ön ma nagyon megmakacsolhatja magát. Néha nem árt az embernek, ha belátja a tévedését. Rengeteg időt és idegeskedést takaríthatna meg azzal, ha a vitatkozás, késhegyig menő szócsaták helyett inkább végighallgatná a másik fél érveit.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A legnagyobb jó szándék ellenére sem tudja elkerülni a pletykát. Próbálja meg kivonni magát ez alól. Ne ítélkezzen elhamarkodottan! Sajnos telefonon, vagy postán is érkezhetnek kellemetlen hírek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma nagyon be lesz táblázva, de termékeny nap vár önre, sokra halad a feladataival. Fontos híreket is kaphat. Ha valamit közölnie kell valakivel, most remek alkalom adódik a mondanivalója előadására.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma végre megtalálja a tépelődés, önmarcangolás ellenszerét. Vajon mi más is lehetne ez, mint a munka? Azért csak óvatosan, elég, ha ezt szinten tudja tartani, ne essen át a ló túloldalára...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: